Kapros koktélrák

Van, hogy vacsorára is ennék valami meleg, de kevés előkészítéssel és főzéssel járó ételt. Ez a recept egy expressz gyors vacsora alapja, kicsit átalakítva viszont, pl. kevés mascarponéval akár gyors ebéd  (tésztával vagy salátával) is összedobható belőle. kapros koktelrak

Hozzávalók: (vacsora – 2 személy, előételként 4 személy részére)

30 dkg koktélrák 2 gerezd fokhagyma fél lime leve friss kapor ízlés szerint olívaolaj Tálaláshoz krémsajtos pirított bagett A koktélrákot felengedjük, lecsöpögtetjük. (Ha expressz kell, meleg vízbe tesszük, hogy felolvadjon, utána csöpögtetjük.) A fokhagymát kevés olívaolajon pirítjuk, hozzáadjuk a koktélrákot, az apróra vágott kaprot, és meglocsoljuk a lime levével. 7-8 perc alatt készre sütjük, krémsajtos pirítóssal tálaljuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ha tetszett, kövesd a blogom a Facebookon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.